Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Sabtu, 15 Oktober 2011

quotes of the day.




Don’t worry about hard times, because most of the lessons we have in life come from changes and mistakes

Atas kasih sayang Allah jua kita bertemu dengannya dan atas limpahan kasih-Nya jua kita dipisahkan bersama hikmah yang tersembunyi.


pssssst : banyak kisah dapat kehidupan ni sebenarnya. 

pssssst pssssst : semalam tengok cerita bini-biniku gangster. ada certain part yang dorang konon nak buat lawak, tapi tak faham. ke kitorang tak berapa nak laju nak faham lawak dorang? kecuali part lawak sam laa. nasib tak tengo kat wayang. kalau tak, burn macam tu je duit kann. hiks

Tiada ulasan: