Ahad, 16 Oktober 2011

lupa

aku tak suka time aku lupa. sebab bila lupa rasa macam loser sangat apa benda kecik macam tu pun tak boleh nak ingat ke? mungkin lah sebab aku banyak ingat benda lain sampai yang tu pun terabai. sampai keterlupaan. lagi satu kalau perangai aku time lupa tertinggal barang ke apa, aku rasa dalam ramai-ramai adik beradik ke, kawan-kawan ke, perangai aku yang macam mintak penendang. sebab aku cepat gelabah. yes, that's the word. tapi aku rasa sekarang ni dah macam kurang sikit kalau nak compare dengan masa-masa dulu.

dan sekarang antara perkara yang aku tidak gemar berlaku.

hari ni sepatutnya aku puasa ke tak?
aku komfius sebelum tido semalam aku ada niat nak puasa ke cancel?



psssst : harap sindrom ni berkurang segera.

Tiada ulasan: