Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Rabu, 12 Oktober 2011

left untold.

most of the things in my left, kadang, nothing special to share with anyone pun. thus, sekarang aku lebih prefer to keep it myself walaupun kadang-kadang payah jugak la. lagi-lagi kalau time period, rasa macam tak ada tempat nak mengadu. kenapa time period? sebab time period kan tak boleh nak smayang, otometik rasa macam tak dekat sangat ngan Tuhan. mind set kot sebab time sujud tu rase saat yang paling hampir dengan Nya. tapi sepatutnya tak boleh la macam tu kan. sepatutnya tiap saat pun akan rasa dekat ngan Allah. hum.

aku tak tau macam mana nak describe perasaan aku sekarang.

BERCAMPUR ADUK.

dan sekarang, aku rasa macam nak balik rumah. no matter how pun. tolonglah bersabar, seminggu je lagi.

psssst : blank.

Tiada ulasan: