Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Khamis, 27 Oktober 2011

backspace

it's been awhile i'm not updating this blog. walaupun macam ade-haku-kesah-kalau-kau-tak-update-pun? tp still, aku rasa macam janggal pulak bila tinggal belog ni lama-lama. (lama ke?) tak kisah la mana-mana pun, tapi belog persis terapi pada aku. bila aku down, aku cari belog. bila aku boring, aku cari belog. bila aku nak cari rezeki, pun aku cari belog. thus tak patut kalau aku nak tinggalkan terus. no, never. 

even sebelum sebelum ni, aku ada lah jugak hati nak update. tapi setiap kali taip sikit, backspace balik. taip sikit, backspace lagi. dan begitulh seterusnya yada yada boring. 

anggap sahaja lah ini permulaan kepada kerajinan yang jitu. tapi biar aku sedut udara rumah sepuasnya dulu walaupun takkan pernah puas pun. hiks. yeah, sekarang saya adalah berada di rumah. aku plan tak balik rumah pun sebenarnya sebab next week pun balik lagi for raya haji n midterm break. but then ibu asked me to come home nak tak nak balik lah. tak sampai hati untuk taknak balik tu. though time ibu aku cakap tak balik la apa da, even time dah dalam bas nak sampai rumah dah pun i still acted like aku kat hostel yada yada. lepas tu ibu terkezut haku tiba-tiba sampai rumah. well, sweet tak ai? :P

dan rasanya setakat ini sahaja coretan saya untuk kali ini. sudah tiba agaknya masanya untuk saya pergi beradu. agaknya lah. kang kalau tak mampu nak lelap, boleh lah belek notes seimbas dua. dan kemudian mungkinlah mata akan terkelip lalu sedar-sedar dari kelipan tadi lalu kepelikan, 'aik, dah pagi?' :P


psssst : apa yang berlaku sekarang macam sukar untuk dipercaya. banyak manipulasi kekdahnya. 

psssst pssst : hope for a better tomorrow. :)

pssst psssst pssst : 1st day off consuming Yoli pH alkalete. let's see what it will be going, if there's any positive improvement occur. as in aku bukan orang yang senang senang nak consume any health suplement products, sebab utama, takut gemuk. sebab kalau lepas-lepas, everytime aku makan any vitamins, nafsu makan membuaks buaksss. tapi since keadaan sekarang needs me to consume these health products thingy, so aku try. wish me luck. (luck which refers to agar aku tak hangat-hangat taik ayam. :P)


1 ulasan:

fnd berkata...

Aku tak kisah nafsu mkn aku naik..tpi takut bila nafsu makan naik nanti kos nak makan makanan tu melambung