Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Khamis, 27 Oktober 2011

amazing; sungha jung



he's amazing. like seriously.
aku baru je tau pasal sungha jung. once tengok his videos, terus fall in love. fall in love kata kauuu~

secara basicnya, aku ni bukanlah minat sangat tang mamat mamat korea ni. minat pun ada la sikit-sikit. tengok drama, hero macam hengseng sikit ke, sweet sikit ke, cair lah skejap. lepas tu lupa. tak ada lah minat beria. light light je. mungkin sebab aku ni cepat bosan. tak ada nak minat lama-lama unless for certain things. ada lah yang aku minat betul-betul. cuma tak ada lah fanatik habis. macam mana nak cakap eh?

kita pendekkan saja cerita, sungha jung ni terer habis.

kenapa budak-budak zaman sekarang semua terer-terer ni???? aaaaaaaaaaaaaa.
maka, lepas ni aku akan lebih kerap ke bilik tini for guitar lesson. walaupunnnnnn jari kakuu. :P



pssst : to tell or not to tell?

psssst psssst : #untung laaaaaaa

Tiada ulasan: