Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Jumaat, 14 Oktober 2011

14 oktober

dia cantik
dia kuat semangat
dia baik
dia yang over risau time saya sakit yang sedikit
dia kerja keras
dia selalu tak kasi saya drive laju-laju
kami selalu gaduh, tapi baik balik. ya, sebab saya keras kepala. :P
dia selalu nasihatkan saya itu ini, walaupun banyak antaranya yang saya tak dengar. saya kan selagi orang kata jangan, selagi itu saya buat. :P
dia insan terlama yang saya pernah jumpa, sebab tu saya kurang yakin dengan bff segala. sebab apa pun, dia jugak yang bisa tenangkan saya. apa-apa kesusahan yang saya ada, dia juga yang best.
saya suka aktiviti lasak, sukan. tapi tiap kali saya nak join, dia mesti tak bagi. tapi saya pergi jugak. lepas tu injured, lepas tu sakit-sakit. lepas tu dia mesti kata, haaa, itu lah tak dengar cakap orang. *told ya, saya bukan jenis yang mendengar kata sangat pun :P*


saya nak list banyak-banyak pun, rasanya tak termampu kot. tak termampu nak list satu hal, tak termampu nak bersabar dengan wifi yang menyakitkan hati ini. itu yang macam menduga dan sememangnya mengundang makian. serius. tapi yang paling tak mampu, nak menahan sebak tu yang paling tak mampu.


SELAMAT HARI LAHIR KE-56, IBU.

you're the best forever.
you're the toughest.
cepat balik, cepat sihat. kami mahu makan masakan ibu. :)

i'm not the best daughter, banyak buat masalah, banyak buat ibu susah hati. tapi trust me, my love for u sampai mati. I LOVE U.

cinta sampai hujung nyawa. :')


psssst : i just couldn't write more or else paham-paham lah sendiri. hati baby memang macam ni. :P

pssst psssst : mintak jasa-jasa dan hati ikhlas siapa-siapa yang terbacakan ini, doakan ibu cepat sihat. i just need that miracle sebab she deserve that miracle. she deserve to live happily at this age. please. :') and siapa-siapa yang suka berSMS, sms ibu at this number 0199627178, wish ibu selamat hari lahir and a bit of semangatv eh. dan jangan lupa bagitau anda kawan saya, kang ibu du pk pk siapa kangg. :) thanks people.

pssst pssst pssst : she might not read this post sebab she's not at home pun for almost this 1 week. undergo treatment for cancer.

YA ALLAH, sesungguhnya Engkau Maha Mengetahui dan Maha Penyembuh akan tiap-tiap sesuatu. hanya padaMu aku berharap.

Tiada ulasan: