Ahad, 25 September 2011

rimas.

dan sesungguhnya saya sekarang rasa macam serba tak kena. rimas dengan keadaan itu yang sememangnya merimaskan. usah didesak akan perkara yang sememangnya takkan menjadi nyata, usah ditanya perkara yang berkaitan akan perkara itu kerana perkara itu sememangnya sudah lupus dibawa angin. mudah dan tidak payah. ya, itu hikmah.

kadang, susah jugak bila berkias tapi orang tak paham-paham. sebab tu lagi prefer cara mat saleh kot. senang terus terang. tapi kang dikata tak beradab. tapi takpe lah, sebab blog ni pun public, kena la jaga jugak aib orang, kan?



pssst : ya, saya fatin syahirah. ada apa-apa yang boleh saya bantu?

Tiada ulasan: