Selasa, 13 September 2011

cantik terkenal

online dah jadi macam memang rutin wajib dalam sehari-hari. rutin as in apa-apa pun nak online. kalau tak ada coverage nak online tiba-tiba, tak ada lah sampai menggila. tapi ada lah rasa bosan tu sikit-sikit. sikit je tapii. walaupun padahal dah bosan ni online je, tapi tak tau kenapa still online jugak. sampaikan kalau belog lain dah baca pun, main tekan je. bosan kataa. dengan email segala, padahal dah clearkan dah mana-mana yang patut, lepas tu tak lama kemudian still jugak bukak walaupun dah tau tak de de nak ada email masuk padahal tak sampai 5 minit je clear kan. ku ingat kau retissss??? (err, kalau retis tu tak ada lah, tapi kalau cantik dari retis tu mungkin laaa. LARIKSSSS. :P)

antara kesukaan bilamana dah tak tau sangat ni nak buat apa time online, belog lain dah baca, email dah tengok, fb ala celah gigi je tengok sekejap dah boring, twitter dah, semua pun boring dan pilihan terakhir adalah dengan men-search nama sendiri. pergi dekat google dan kemudian search. senang bukan? (ini memang desperate habiss.)




dan kemudian berbangga sendiri apabila nama dengan belog sendiri on the top. haha. (ada jugak orang macam haku ni wujud) zzzz.
lepas tu kalau dah bosan sangat, tak puas hati lagi nih, nak jugak search image orang nama fatin syahirah. lepas tu terdetik, lawa-lawa rupanya orang nama fatin syahirah ni. PECUTTTTTT. :P

lalu hari ini tertanya-tanya kenapa lately ramai pulak eh yang search nama FATIN SYAHIRAH sebab lately banyak pulak keyword tu masuk sini. lalu ku anggap sahaja ramai rupanya yang ada crush kepada insan bernama fatin syahirah ni. haha. walaupun aku ini cantik, namun aku ini biasa-biasa sahaja tetap low profile. (oh entry ini memang meminta penampo)

dan ketahuilah kenapa orang nama fatin syahirah ni cantik,

kerana maksud namanya,



CANTIK TERKENAL.



terima kasih ibu, ayah for choosing the name for me.



psssst : tak sabar nak pergi angsi! :)

pssst pssst : memang saje je buat-buat macam nak suruh orang baca sambil muntah. #duhhh.

Tiada ulasan: