Jumaat, 9 September 2011

belum, masih belum puas.

cadangnya, baki 4 hari yang lepas nak pergi beraya ke rumah kawan-kawan. nak beraya puas-puas katanya. namun kata tinggal kata-kata, sebab everytime lepak dalam rumah tiba-tiba rasa mengantuk lalu ketiduran. ah, salahkan PMS yang selalu buat aku rasa mengantuk dan letih. ah, kau lelaki apa tau? (peh ayat bajet macam lelaki baca kannn. :P)

kalau raya tahun lepas, idam nak makan kerepek raya puas-puas adalah sangat tinggi dan sangat kesian as for dalam sebulan bulan syawal tu, memang tak jumpa kerepek bawang langsung sampai la dah habis raya yang sebulan lamanya itu, baru lah jumpa kat kedai. tak pe lah, at least jumpa. tapi memalukan lah jugak sebab sanggup buat sticky post konon bajet orang akan pos. tidak ye. kau kena sedar diri, kau hingat kau hanis zalikha cakap nak diary je terus ada orang pos? dalam mimpi pun belum tentu. zzzzz

lusa dah nak kena balik u. aaaaaaaaaaaa, tak nak, boleh? since umk tiba-tiba buat surpriseeee! yeah, i love surprises especially bila tiba-tiba anak sultan datang meminang, tapi not that kind of surprise yang umk did. itu bukan surprise namanya, itu pendorong sakit jantung. dan dengan surprise itu juga, ahhh. malas nak continue cakap pasal surprise itu, tapi itu lah. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. see, since dari tadi, hati tidak pernah tenteram. i just couldn't wait to see the so called apartment yang ada lif itu. itu first time ok ai jumpa lif sebelum ni tak ada pernah jumpa pun lif. ini first time nak naik. *mata ke atas tangan kat mana-mana* duhh.

apa yang boleh dibuat sekarang hanya lah mampu bersabar dan menempuhi hidup-hidup seterusnya. sampai bila mahu hidup dalam zon selesa? orang dulu belajar tulis atas batu je, boleh je berjaya sekarang. anything pun semua depends on yourself. please, fatin.

baiklah maka sekarang perlu packing siap-siap supaya esok punya waktu senggang agar sempat beraya sebentar. menikmati saki baki aidilfitri yang seronok.



dan hati, sila lah bertenang.


pssst : random.

Tiada ulasan: