Selasa, 6 September 2011

4 hari

dan setelah 4 bulan bercuti dan menambah berat badan yang kian merungsingkan jiwa, maka tinggal lagi 4 hari tempoh untuk pulang kembali ke rutin biasa, belajar. hari tu rasa macam tak sabar nak balik tapi kenapa tiba-tiba sekarang rasa macam tak sanggup? heh.

how's your raya tahun ni?
mine is good. alhamdulillah terisi dengan momen momen yang sukar dilupakan, semoga sentiasa segar dalam kotak memori. :')
beraya dalam suasana keluarga kecik apa lah sangat, ibu anak tunggal, tak ada makcik pakcik belah ibu. heh, dah kurang saham duit raya kat situ. zzz. tapi tahun ni thank you Allah for giving me chance to meet these awesome people who always cheered me up, made my day even selalu gaduh-gaduh. tapi yeah, semoga silaturrahim yang terjalin kekal mekar sentiasa. :')

ini kok, temannya dari kecil



ini dah raya ke berapa ntah time keluar atas mendesak supaya orang belanja pizza. 
dah berhenti kerja kataaa. haruslah paw dulu. hiks.
those are not only people. ramai lagi sebenarnya, gambo-gambo tuh dipilih atas dasar perasan diri nampak cun jee... lariksss. 

dan sekarang adalah sangat merungsingkan jiwa bilamana badan naik mendadak. mana perginya muscle muscle yang dipelihara dulu? aaaaaaa, tensi tensi. poket tak berapa nak tebal okkk nak kena beli seluar saiz baru. jadi kaki tolonglahh bagi kerjasama sikit, tolong kurus sikit boleh tak??? #meroyan


psssst : azam baru untuk mulakan semester baru. :)

psssst pssst : kadang lebih baik untuk sesuatu itu dibiarkan sepi tanpa disuarakan. 

Tiada ulasan: