Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Rabu, 10 Ogos 2011

promosi sempena ramadhan dan hari raya.

teringat tahun lepas, time matrix, bila masuk bulan puasa je, aku dengan wan masing-masing nak pastikan parut jerawat hilang supaya nanti tampil cantik menarik bila tiba hari raya. oh well, siapa yang tak nak nampak cantik, kan? lagi-lagi time hari raya. usah dikenang bayang pasal hari raya. raya lambat lagi, fokus ramadhan dulu supaya ramadhan kali ni menjadi ramadhan yang lebih baik dari sebelum-sebelum nya. :)

maka, bersempena bulan mulia, bulan ramadhan which kita akan jumpa sekali setahun sahaja, yang mana dalam bulan ni je kita akan berterawih, dalam bulan ni je ada bazar ramadhan, dalam bulan ni antara paling obvious nya kita sama-sama ambil peluang untuk lebih dekat dengan Allah dengan memperbanyakkan amalan, dalam bulan ni je dengan obvious jugak duit banyak dikeluarkan dari akaun bank lantas dibelanjakan beli baju cantiks. fuh banyak nak kena list satu-satu.

dan tidak lupa, dalam bulan ini jugak akan ada promosi pembelian contact lens. maka, boleh lah pilih secara banyak? mengikut kemampuan dan keinginan masing-masing.

1. by hand.
to those yang tinggal dalam area paka, dungun, kerteh or mana-mana yang rasa nak ambil by hand contact lens yang korang order, dipersilakan. which harga adalah tidak termasuk pos,
yang mana bagi;
Freshlook dan freshkon - RM 40 sepasang. 
Bionics                            - RM 38 sepasang
Blincon                            - RM 43 dan RM 55 sepasang

2. pembelian lebih dari sepasang
kepada siapa-siapa yang buat pembelian 2 pasang dan ke atas, diskaun sehingga 15% disediakan!

thus, kalau nak order, order yang ingin dibuat dalam bulan ini hendaklah dibuat 5hari sebelum tempoh korang nak terima lens korang tu. ok?

dan macam biasa, sertakan nama, alamat, no telefon, power berapa, warna dan brand yang korang nak.

selamat membeli! :)






Tiada ulasan: