Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Rabu, 27 Julai 2011

virus virusan.

tiba-tiba aku dah dapat tau kenapa hari-hari sebelum ni aku tak dapat nak on facebook lalu terkeluar pernyataan  seperti di bawah;


rupanya adalah disebabkan cirus yang semakin tersebar yang tetiba nak pop out melalui chat. dan selepas 48jam, akhirnya facebook dapat dibuka semula. malangnya tak sampai 30minit on facebook, tiba-tiba;

pop out lagi! #sakit hati #sakit hati #gerammmm


adik : oi, ni virus lah, yang pegi layan kenapa? 
angah : haa? 
adik : ni virus lah, aku dah pernah kena. 'hi, how are u?'
aku : kenapa? kenapa?
adik : dia ni layan virus tanya how are u? pastu pegi jawab oit, ni sape?

wakakakakakaka

kita senasib la gayanya. 

nampaknya facebook semakin hari semakin menggila-gila babas. 

takpe, memang aku sign up facebook nak mintak kena virus tu punnnnnnn. :P

macam mana eh nak bunuh itu virus? 

4 ulasan:

sarah mohamad berkata...

memang ni virus. sekarang virus ni duk pegi ngantar kat msg pulak. sepatutnya kena ignore jelah :D

FatinSyahirah berkata...

itu lah pasal. tadi pun ignore, terus tak dapat nak log in balik. aaaaaaaa

TeQah Khaire berkata...

INBOX ngan IM
jd sasaran skunk ouh..
adew tu sampai kena format blek laptop tuh..huhu..

FatinSyahirah berkata...

siyes smpai kne format balik laptop????? pehhhhhh, gila kentanggggggggggggg