Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Rabu, 6 Julai 2011

repekan.

dah lama tak update, kesian blog haku tertinggal banyak kenangan yang sepatutnya perlu dicoretkan. banyak yang perlu dibereskan dalam minggu ni sebenarnya.

1. latihan industri
it is supposed to be settled within this week, next week kena hantar list tempat, tapi tengok lah keadaannya bilamana belum settle jugak. T__T  (i wanna write more about this, but then mood tak ada. sila salahkan hormon yang mana sekarang adalah agak kurang stabil like !#@%&^&**)

2. issues
issues kat sini bermaksud bukan sahaja pasal isu bersih yang itu ini, bukan saja pasal isu tiba-tiba sakit hati, tiba-tiba malas lepas tu rasa selalu nak tido,  tapi also heart issues that i really refused to involve. dan masalahnya tetap sama seakan perkara 1 tadi, yakni malas nak explain further. yeah, that is what we call pemalasism.

3. resume
ok, sekarang baru teringat nak siapkan resume. bolehhhh?????



ok bye.



Tiada ulasan: