Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Selasa, 14 Jun 2011

naiktarikh. read: update. :P

i wanna update. namun, setiap kali niat tu ada, tiba-tiba malas pulak datang. hakikatnya, malas itu sentiasa ada. lagi-lagi bila demam tak sihat macam sekarang, lagi tiada mampu untuk update. idea ada pun, kaedahnya macam tersumbat tersekat. cuma apa yang termampu sekarang adalah searching for oreo cheesecake and pavlova recipes. terliur habissss.






bukankah ini ini semua sangat SANGAT sangat menyelerakan??

credit: google

tunggu my version of those cakes pulak. see, sejak dua menjak ni tiba-tiba suka nak baking cakes pulak. though jadik ke tidak tu tak tau lagi, yang mana possibilities untuk tidak menjadi tu adalah tinggi daripada biasa. like aku dah banyak kali buat cheesecakes before, tapi everytime keluar dari oven, cake tak jadi tak nak keluar dari loyang. mana tak tensi. elok-elok nak membangga boleh buat cheesecake, terus tak jadi. hati-hati niat tu penting, kalau kekdah dia nak show off riak membangga segala, memang susah nak jadi. errrr. 
tapi sekarang dah tau kot macam mana supaya kek menjadi, thanks diana nasib lu keje kedai kek, wa boleh tanya tips sikit-sikit. ngeh ngeh.

baiklah, saya rasa saya perlu tido sekarang. mintak-mintak esok bangun tido segalanya pulih seperti biasa. i am the one yang hard to get demam ke apa. so, bila semalam demam, sakit badan hanya Allah yang tau. dan bila hari ni mc tak masuk kerja, rasa pelik and also semestinya bosan. cannot imagine how it would be kalau nanti dalam tempoh pantang bersalin bosan dia macam mana. ehh. 



psssst : perfect life huh?

pssst pssst : anna nordin, sila make sure plan kita berjalan dengan lancarrrrrrr. 

1 ulasan:

Nisa' berkata...

Sodaaaaappppnya!