Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Ahad, 19 Jun 2011

harapan.

dengan harapan oreo cheesecake yang sedang dalam oven itu menjadi.


mengharap.


mengharap.



mengharap.


harapan.





aaa, tapi kenapa ada gelembung gelembung?





down.


:(

4 ulasan:

Nanad. berkata...

buat oreo cheesecake bukan masuk dalam peti ais je ke? sy penah buat gak, tapi masuk dlm peti ais je. hehehe

Nurul Atika berkata...

oo buat cheesecake bole masak dlm oven juga yer?

i though just let it cool in refrigerator..So how was it?
mesti tempting kan? :)

FatinSyahirah berkata...

nanad: boleh jugak kalau macam tu. bake dalam oven pun boleh, tapi macam ape eh namenye kekdah dia tu, water bath eh? hiks

FatinSyahirah berkata...

nurul atika : boleh jgk. tapi suhu dia tak ada lah tinggi sangat. tapi makan masa n still kena letak dalam reffigeraor jgk pas masak dalam oven.
rasa dia yummy macam aiskrim tapi rupa lah tak secantik tukang buat kek nye. HAHA.
next time buat nak try freeze kan pulak lahh. aaaaaaa.