Khamis, 12 Mei 2011

short.

short sebab ye aku memang dalam kategori short. (sedar diri pun kannn  :P)
tapi bukan itu yang aku nak cakap, bukan kelemahan diri yang jugak kekuatan pada diri sendiri yang ingin ditonjolkan. kelemahan sebab yeah aku rendang, i knew it, memang gua sedar diri punnn. tapi kuat sebab gua sedar gua comel. aaaaaaaaaaaaaaaabaikan. :P

i wanna update more. tapi mood tak ada. lets just say, today is my bad day.
aku nak cerita, tapi whenever aku nak cerita, aku kena remember balik pasal kejadian hari ni which i really wanna forget.
aku nak cerita pasal banyak perkara yang lately bermain dalam fikiran,
aku nak kongsi pasal banyak stories,
tapi bilamana aku nak update, bila itu lah tiba-tiba jadi blur, tiba-tiba jadi malas.

aku sebenarnya mengantuk. tapi kat rumah sorang-sorang buat aku terpaksa tahan ngantuk. training jadi cashier rupanya bukanlah sesenang yang disangka. which bukan senang nak handle orang yang punya pelbagai kerenah, bukan mudah nak handle things yang kau tak sangka kau akan belajar semua tu, which are really meaningful. even menduga, tapi bukankah sangat bermakna?

baiklah, aku rasa aku tak nak cerita panjang-panjang sebab takut dipengaruhi oleh perasaan gua yang sedang bercampur baur.


pssst : esok start keje 12jam. mintak-mintak everything will be ok. mintak-mintak jangan ada shortage pasal flow duit. amiin. :)

pssst pssst : tension bila tadi timbang berat, dan memang seperti  yang dijangka, dan macam biasa, berat naik secara positif. haihhh.

Tiada ulasan: