Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Isnin, 30 Mei 2011

macam. yang memang comel.

hari ni jadual kerja bahagian store, thus boleh lah balik awal walaupun awalnya kena pergi awal. bertolak dari rumah dalam pukul6.45 pagi-punch card pukul7pagi balik pukul 3 petang. bukankah menyeronokkan? errr. takpe lah satu hari dalam satu minggu. tapi at least dapat balik awal, ok what. then boleh pergi cubit-cubit pipi budak nih,.

ini adalah teknik. 
letak baby di depan muka anda, buat macam muncung sikit, lalu boleh lah cover lemak bertaburan di muka. :P

tensi tengok muka sendiri macam !@#$%  T_____T


tapi lagi kesian tengok baby nih macam kesian je aku dukung macam kaku macam sakit je dia macam tak selesa je. 
ok, keyword hari ini adalah macam. 
:P larikssss. 

pssst : bukankah baby ini comel? tapi yang mendukungnya itu adalah lagi extra comel. hhaaaahhhhhhhhh. :P




3 ulasan:

Myra Arshad (: berkata...

alahai. comelllnyaa baby tuu :)

FatinSyahirah berkata...

myra : kannnnn...,. :)

tqaamer berkata...

ewwwwwwwwwwwwwwwwwh fatin geli je ape nih ape nih ape nih ~___~ mwahahahahahhahahahahahha