Isnin, 30 Mei 2011

macam. yang memang comel.

hari ni jadual kerja bahagian store, thus boleh lah balik awal walaupun awalnya kena pergi awal. bertolak dari rumah dalam pukul6.45 pagi-punch card pukul7pagi balik pukul 3 petang. bukankah menyeronokkan? errr. takpe lah satu hari dalam satu minggu. tapi at least dapat balik awal, ok what. then boleh pergi cubit-cubit pipi budak nih,.

ini adalah teknik. 
letak baby di depan muka anda, buat macam muncung sikit, lalu boleh lah cover lemak bertaburan di muka. :P

tensi tengok muka sendiri macam !@#$%  T_____T


tapi lagi kesian tengok baby nih macam kesian je aku dukung macam kaku macam sakit je dia macam tak selesa je. 
ok, keyword hari ini adalah macam. 
:P larikssss. 

pssst : bukankah baby ini comel? tapi yang mendukungnya itu adalah lagi extra comel. hhaaaahhhhhhhhh. :P




3 ulasan:

Myra Arshad (: berkata...

alahai. comelllnyaa baby tuu :)

FatinSyahirah berkata...

myra : kannnnn...,. :)

tqaamer berkata...

ewwwwwwwwwwwwwwwwwh fatin geli je ape nih ape nih ape nih ~___~ mwahahahahahhahahahahahha