Isnin, 16 Mei 2011

kes.

lately punya lah mim alip las nak update sampai tajuk pun satu perkataan je. bukan malas sebenarnya, tapi macam mana nak cakap eh.
balik rumah, dah ngantuk, lepas tu tido. ni kira ok lah sebab tak tido lagi, kalau tak, jadual tido sekarang adalah sama macam baby. kadang-kadang baby pun kalah. itu ok lagi, kadang-kadang aku pun lagi comel dari baby. ok fine. tipu je.

tapi tak kisah lah, main point dia,

nak update, tapi tak ter-update, lepas tu bosan tengok blog sendiri. *kantoi baca belog sendiri :P* <---- well, kalau bukan kita yang baca maka siapa lagi? kaedah dia sama je dengan prinsip, kalau bukan diri sendiri yang puji sendiri, dah tu siapa lagi? hiks

i wanna story mory more, tapi bila tekan kat new post, lepas tu tiba-tiba blank. lepas tu tekan close tab. lepas tu blur, lepas tu boring, lepas tu tido, lepas tu tengah malam terjaga sendiri sebab tido awal. dan sila rotate kepada kejadian yang sama. macam water cycle?

sekarang ni pun dah memang ngantuk, tapi paksa diri do something sementara tunggu baju keje siap dibasuh. ater, kalau tak, esok gua nak pakai baju apa? baju yang aku pakai cuci toilet tadi? idok lerrrr.

ok nampaknya mata sudah tidak dapat ditahan, mesin pula makin galak spin, dah nak siap nampak gayanya.

ok bye.


pssst : tak sabar malam lusa bos belanja main badminton yey!

dah lama tak snap gambar sendiri lepas tu rasa kekok. errr.

1 ulasan:

g0m0k9enDek berkata...

chantek mata.. haha