Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Selasa, 24 Mei 2011

at least.

i'm about to update since few days ago, tapi itu lah penat-penat sampai rumah fikir cuma hendak tido. zzzzzzzzz. life lately agak bosan, which bosan bukan sebab bosan kerja. i start to love what i am doing right now. the job, even orang kadang-kadang orang pandang rendah, lagi-lagi bila jumpa orang yang hidung tinggi tak boleh nak rendah-rendahkan, lagi lahh kau akan rasa dipandang rendahkan.

tapi the feel yang kau rasa kau hidup susah, buat kau rasa makin hendak hidup.
rasa susah yang kau tanggung, buat kau akan lebih menghayati dan menghargai erti hidup.
rasa susah yang kau lalui, buat kau akan lebih mudah untuk harungi kesusahan pada masa hadapan.
practice makes perfect. remember? :P

abaikann pasal tu, life sekarang adalah boring bilamana poket kering. bila poket kering, kau nak beli apa pun, fikir dua tiga kali. dan kerana poket kering ini, aku harap tiada jakunnya yang aku akan rasa once bila dapat first gaji atas usaha titik peluh sendiri. hiks.


get the content?


pssst : ___________________________.

Tiada ulasan: