Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Khamis, 26 Mei 2011

first night.

tonight ada lah first night keje shift malam. nak kata eksaited tu tak ada lah sangat sebab time datang tu dah ngantuk sikit-sikit. told ya, my biological clock baby pun kalah. sebab tu aku pun lagi comel dari baby. *tangan ke dada, mata ke atas*  :P

tadi semangat suruh adik hantar lappy datang stesen, lepas siap keje semua baru boleh on. sekali, tak ada password. tanya partner, akak lupa. lalu terkebil-kebil melihat lappy on sendiri dalam masa yang sama mengantuk yang hamat. nak tengok movie, tapi dah bosan. cane?
tadi nak tanya lah guard yang also cashier, tapi dia tengah tido lalu tak sampai hati nak kejut. lalu haku pun tido sambil partner layan movie.

dan tiba-tiba tadi terasa nak pergi toilet, balik-balik toilet tengok sang guard+cashier itu terjaga, lalu terus tanya password apa eh? lalu sekarang boleh lah hupdate se ayat dua. *tapi rasanya sekarang dah terlebih. errrr.

baiklah rasanya sekarang haku kena kembali bertugas. lalu aku rasa cukuplah buat masa ini dahulu.

dan sekarang, cubalah kira berapa banyak perkataan lalu yang ada dalam entry ini. :P

Tiada ulasan: