Khamis, 26 Mei 2011

comel

ikuti perbualan di bawah dan jawab soalan yangg tersenarai. :P
sebenarnya pasal perbualan waktu adik  nak guna lappy aku, kitorang memang selalu berebut pun sebab lappy haku gatai ada gane counter strike siapa suruhhhh. T_T

tiba-tiba time dia tengah tunggu turn nak guna, he asked;

adik : eh, mu kenal dok sape yang nama 'awek paka' kat facebook?
aku : haa? sape? mane kenal. dok tau. 
adik : ada member aku kate muka mu macam muka dia. 
aku : ye dok? meh sini aku nok cari kat ane.
adik : karang-karang ah, aku nok guna sekejap. tapi member aku kate muka sebijik sama nok nok time ye wat muncung macam mu wat gok tu. 
aku : haa? mane? aku nok tengokkk.
adik : bagi aku guna luu. 
aku : eh, doh ye comey dok budok tu?
adik : comey ah. putih, bla bla bla. 
aku : ye?? DOH MU NOK KATE AKU COMEY AH NI?
adik : dok eh. dok lasung. =.='

haha. gotcha. kadang-kadang kita perlu putar belit ayat sikit je untuk dapatkan kebenaran. i wonder why kenapa adik aku taknak mengaku akan kebenaran itu. wakakakaka  :P

ok lah nak tido baru balik dari keje mengantuks harap-harap mata mahu lelap.

cakk! :P


pssst : selamat malam dunia. 

2 ulasan:

tqaamer berkata...

ni pon. ape nih ape nih ape nih?
-_____________- //poker face
geli je~~~

tqaamer berkata...

kekekekekkekeke