Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Isnin, 4 April 2011

tahniah abang sam.

pehh, dan dan abang sam. hik hik.
tahniah lah shaheizy sam. boleh lah kita share hadiah sama-sama. u love me so strong kan? :P


awal-awal abph macam biasa je. tapi tiba-tiba jadi best bila abu dengan anak sedara pak jabit keluar. haha. satu dewan angkat tangan ramai-ramai. tapi aku tak lah, tengok macam biasa je.
tang paling lawak bila, aku tengok part-part akhir time dorang nak announce bintang paling popular tu dekat bilik farah. dah habis semua tu, tiba-tiba dengan yakin farah cakap,

farah : aku nak try drag benda alah ni, tengok kita boleh tengok balik tak part yang sebelum ni.
aku : eh, tu bukan volume ke??
farah : ...

kah kah. tak boleh lah nak tahan-tahan gelak. gelak kat situ jugak. apa lu hingat benda alah ni sama macam gom yang lu tengok movie tu ke boleh nak forward ke backward ke apa. haha. sila cuba lagi ye farah.

nota : farah bukan nama sebenar.

psssst : nasib baik esok cancel pertandingan catur bestari. jimat masa. yang penting jimat duit rm10. dah boleh  cover makan untuk 2 hari. yeah yeah!

1 ulasan:

FiQx berkata...

haip! :)