Jumaat, 8 April 2011

rugi kalau tak tengok.

psst : bukankah merugikan sekiranya terlepas peluang ini yang mana korang just bayar RM88 cuma, korang boleh cantik-cantik dengan menghias rambut iaitu rebonding/perm/color/highlight atau ANY Chemical Works + Wash + Cut + Blow at Hair Groom. mana-mana yang dekat dengan Jalan Pudu, Tesco Ampang, Giant Ulu Klang boleh lah berlari ke sana. whoaaah. korang jimat RM247 okkk. rm247 tu dah boleh beli macam-macam. isi minyak kereta pun bolehh.
hurry!


pssst pssst : final exam dah start lusa dengan pembuka tirai, bahasa German. haih, Was Zum Teufel!  

4 ulasan:

Farhanah Adzlan berkata...

gud lak for your exam...:):)

Bro Fit berkata...

wuu final exam yang menakotkan.. gudluck ye :)

FatinSyahirah berkata...

farhanah : thank u.. :')

FatinSyahirah berkata...

bro fit : hehh. itu laa.. memang tkut. lagi tkut bila nak dapat result. aigoo. thank u. :')