Isnin, 25 April 2011

nikah.



menarik lah video ni. yang tukang bercakap tu pun macam anwar hadi sikit-sikit, tapi versi orang arab laa (kot?). hiksssss



pssst : tak selesa lah kat tempat yang baru lepas cabut gigi ni. rasa yang tak best. :(

pssst pssst : i don't think to change my single status to any kind of relationship for now, insyaAllah kalau nak tukar status, biar tukar married terus. tapi calon takdeeeeeeee. aaaaaaa

pssst pssst pssst : bengang betul dengan tonton.com.my, dari dulu register, sampai sekarang pun tak boleh nak log in. grrrrrrrrrrrrrrr

Tiada ulasan: