Rabu, 20 April 2011

kacau bilau




Jangan menangis bertenanglah
Peganglah tangan ku dan digenggam erat
Ku melindungi mu dari apa yang datang
Berhentilah menangis
Tubuh kecil bertenaga
Dalam dakapan ku kau tenang dan lena
Pertalian kita takkan terputus
Berhentilah menangis

Kau di hati ku
Kau di hati ku
Hari ini dan selamanya
Kau di hati ku
Walau apa katanya
Kau di hati ku, Selamanya
Mengertilah apa yang kami rasa
Tak berkeyakinan walau apa yang dikatanya
Kami berbeza tapi di hati kami tiada apa yang berbeza

Kau di hati ku
Kau di hati ku
Hari ini dan selamanya
Jangan kau dengar mereka tak tahu
Saling memerlu saling membantu
Di suatu masa tahu
Destinasi tiba kau harus tabah (selama)
Ku tak bersama mu
Bersabarlah
Di suatu masa tahu buktikan bersama

Kau di hati ku
Yakin kau di hati ku
Di sini hari ini dan selamanya

Kau di hati ku (kau tetap di hati ku)
Walau apa katanya
Di sini.. oh.. kau di hati ku selamanya
Selamanya
Bersama mu (ku selalu bersama)
Pandanglah ke bahu mu (x3)
Selama-lamanya.. di sini mu selamanya.



nak update pasal lain actually. pasal moood yang lebih menggembirakan. tapi malangnya, dalam perjalanan mood yang gembira, tiba-tiba di persimpangan jalan, mood sedih tiba. tengah syok syok layan lagu korea ( sekarang dah gilaa korea dahhh. tak kisah lah kalau muka hensem bila angkat tangan fail pun sebab ketiak tu... errr.) tapi entah macam mana sekarang addict nak dengar lagu korea. lagi-lagi bila tengok dorang menarii. fuhh.

konon tengah duk syok dengar lagu (time ni guna gom), lepas tu terfikir, ishhh nak dengar banyak lagu lah. terus klik winamp. tapi pelik bila winamp keluar kat desktop, tapi tak jalan. tak keluar dekat tab kat bawah desktop. lepas tu sistem macam lambat. cursor nak gerak pun lambat. lalu jadi tension, lalu 2 3 kali jugak lah asyik duk shut down laptop lepas tu on balik. (ye, saya memang buta it. reti guna je, tapi tak tau yang lain-lain). lepas tu tanya senior kat chat facebook. aku ni ikut lah dia kata suruh uninstall winamp. tak kisah lah tu, tapi masalahnya sekarang, time aku tengah tanya lepas tu follow instruction dia tu, line wifiiii macam harrrrrr lepas tu bila line dah ok balik, dia dah offline. kekdahnya macam mana tu. instruction separuh jalan.

yang tu tak kisah la bila tak ada winamp pun sebab memang aku jarang pun nak guna winamp. masalahnya sekarang, banyak lagu tak boleh nak play sebab format lagu tu semua dalam winamp kot. haihhh.

pssst : gigi sakittttt. :(

pssst psssst : lusa last paper. fighting!

pssst pssst psssst : mood sekarang memang tengah kacau bilau.


ok bai.

5 ulasan:

tqaamer berkata...

ape nih ape nih ape nih nak spam kaunye blog jangan curik rapper beast!!! jangan!!!!!! >.< sob sob sob~~~~

FatinSyahirah berkata...

ahhh, xde xde. nak jugak nak jugak. cinta pandang pertama kotttt.

tqaamer berkata...

NO NO NO NO NO NOT GONNA APPROVE!!!!! ;______;

FatinSyahirah berkata...

ahhh. kau, xde xde. aku nak jugak rapper tu. mulai skang, he's mine. hhaha

FatinSyahirah berkata...

ahhh. kau, xde xde. aku nak jugak rapper tu. mulai skang, he's mine. hhaha