Jumaat, 22 April 2011

bila.

setelah berakhirnya paper subjek industrial ecology petang tadi, maka dengan ucap alhamdulillah penuh syukur, maka berakhirlah semester 4 yang dilihatnya sebagai agak banyak cabarannya, tapi serius wa cakap sama lu, menyeronokkan. cuma part exam adalah part yang tidak pernah seronok. lebih-lebih lagi final exam yang baru lepas ni. haih. (tak nak cakap pasal exam ni dulu. dah buat yang terbaik, walaupun memang lah susah like !@#$%% [hoi fatin, budak medic ngan engineering exam susah tak cakap pape pun.] fine!) <----- ok, itu dipanggil monolog dalaman yang agak down dan frust di situ.

secara keseluruhannya, untuk menghabiskan semester kali ni, banyak duit yang berhabis.

err. nak cerita lagi tapi malas, penat and all that. barang banyak tak kemas lagi. kali ni kena angkut semua barang bawak balik rumah sebab semester depan pindah kampus untuk fakulti kat tempat baruuu wuu wuuu wuu. tapi mata mengantuk. tapi nak belog. tapi otak tersekat kejap. tapi jari pun macam cramp. tapi tapi tapi, eee aku lempang jugak kanggg.

ok bye.


psssst : semoga pemeriksa a.k.a lecturer lembut hati dan bermurah hati waktu marking paper aku. amiiin...

2 ulasan:

eira berkata...

moga2 result gempak ea..hehe..ley relax ea..bestnye..

FatinSyahirah berkata...

eira : amiinnn. kali ni punye frust, kalu xgempak pun xpe laa. asalkan tak makin men-down-kan. (ayat macam result sebelum ni gempak habiss. :P)
tapi xpe, dah boleh relax2. cuti 4 bulan lak tu. memang kembang body laa pasnih. aigooo~