Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Khamis, 17 Mac 2011

not around.

malam ni pergi field trip ke kuala gandah.
any one yang tinggal dekat kuala gandah??
and this would be the last field trip untuk semester ni.
kalau trip sebelum ni kena buat kerja like kena turun naik bukit check trap tengok kelawar ada sangkut tak, tikus tupai ada terperangkap dalam perangkap tak, burung ada tersangkut ke tak. kena id species, kena buat blood test, kena itu ini, tapi trip kali ni mungkin macam lawatan. means, tak ada lah letih sangat, tak ada lah nak risau pacat naik kaki, kutu melekat kat badan bla bla bla.

ok dah. nak pergi makan dulu.

pegang kelawar best jugak, tapi yang dah mati lah. 
yang hidup? koserrr. 

Tiada ulasan: