Selasa, 8 Mac 2011

moments.


video 
sila condongkan screen anda untuk melihat video yang tidak seberapa dan hampir berumur ini. :P

video ni sebenarnya dah lama. bulan lepas. tapi nak jugak upload, sebab saje suka-suka. konon nak upload gambar banyak-banyak, tapi kalau upload gambar nanti tak tau nak letak caption apa. kalau gambar tu boleh bercakap sendiri, mungkin dipertimbangkan lah aku letak benda alah gambar tu semua. ceh, dasar pemalas, selagi ada alasan, menjawab cari alasan je kerja. 

semester ni kalau perasan, rasa macam bz gilaa. tak ada lah gila mana, tapi stillll bz sampai nak update entry baru pun rasa bersalah sikit-sikit. ni pun rasa bersalah, tapi sebab.. err ok, tak ada sebab. :P

the video tu pasal surprise birthday prank untuk anak-anak comel bulan feb. tapi aku tak expect pun sampai baling-baling tepung bagai, kalau ada pun, aku tak kena sekali. itu apa yang aku expect lah sebab antara yang plan nak buat surprise tu pun aku ada join sekali. macam mana entah aku tak rasa aku akan terkena sekali. innocent, mungkin? errr. (cuba kira berapa banyak sekali aku letak dalam sentence aku?)

sorry lah, sebab sekarag punya update version adalah sangat ntah apa-apa. banyak perkara yang men-tension-kan berlaku lately. tapi insyaAllah boleh handle lagi. kalau tak diri sendiri, maka siapa lagi. kan?

ok lah, nak kena prepare untuk kelas, perut pun dah lapar. oh ya. memang berbaloi pergi gunung stong, makan sedap penginapan best balik timbang berat, naik almost 3kg hanya dalam masa 5 hari. will update about the field trip ke gunung stong soon. even kena banyak kutu babi, sekarang pun still gatal-gatal ada kutu lagi, tapi stillll the pengalaman sangat-sangat bermakna. pengalaman tu penting okk. pengalaman is the best teacher, aite? 

annnddd, oh, terima kasih kawan-kawan untuk kejutan hari lahir dulu. terima kasih, terima kasih, terima kasih. :')


pssst : tiba-tiba rasa i prefer kena pacat dari kutu babi. dan tiba-tiba jugak rasa best to be in forest. errr. serius. 

psssst pssst : anyone yang tau pasal breast cancer contoh macam tanda-tanda ke apa, mintak sangat-sangat share kat sini. and please everyone yang reding this, please pray the best for my mum. mintak dijauhkan dari segala penyakit. terima kasih. :')

Tiada ulasan: