Isnin, 28 Mac 2011

kadang-kadang kau kaya, kadang-kadang boleh jadi miskin.

hidup ini ibarat roda,
kadang-kadang senang, kadang-kadang susah.
kadang-kadang sedih, kadang-kadang gembira.
kadang-kadang ada awek, kadang-kadang tak ada awek. ehh.

gua sedang menahan malu sebenarnya. dah elok-elok self-esteem tak low dah, jadik pulak perkara memalukan diri. well, bak kata wan, 'kau memang, ada je nak malukan diri sendiri.'. refer to entry ni dan ini, tapi semalam punya double triple malu like @#$%^&**((((. sampaikan boleh mengigau dalam tidur. boleh bayangkan tak macam mana?
tapi, i would not put up the story kat sini lah. gila hape aku nak letak kat sini. kang ada yang malu berganda-ganda kangggg. 

malu.
malu.
malu.
malu.
malu.










dem.







still malu. 














psssst : team aku menang 2nd place untuk badminton, and bowling also. alhamdulillah. :)

Tiada ulasan: