Sabtu, 19 Mac 2011

balik sudah.

baru je sampai, balik dari trip.
letih, bukan sebab aktiviti banyak sangat, tapi letih duduk dalam bas lama sangat. hehh.
hari ni pun dah rasa muka sembap sebab dah banyak tido. mana tak nya, naik je bas terus tutup muka, sumbat telinga dengan lagu, tido. bangun just untuk turun bila bas stop makan je. tapi aku tak makan pun, just buang air, minum air, makan ringan-ringan sikit, naik bas sambung tido. rasa macam pehhh best gilaa dapat tido lama. tapi kaedahnya, perasaan tu sekejap je sebab sekarang even dah minum nescafe pun, mata dah mengantuk.

will update later lepas dapat semua gambar dari yang lain. guna kamera orang lain je lah kaedahnya. kamera sendiri cikai je, kamera henfon je. nak beli dslr tak mampu.

macha! dslr satu!!

mamak : dslr siaaappp!!!

:P

psst : aku tak rasa untuk LI dan kerja nanti aku boleh nak involve dengan animals. i better choose to be in environment punya field.

somehow, the trip was awesome. dan penuh gambar.

Tiada ulasan: