Isnin, 7 Mac 2011

back.

the background is one of the parts of the highest waterwall in asia. ada 7 tingkat semuanya.
stong waterfall. 
dan quality air juga adalah terbersih antara waterfall yang lain. 

walaupun sampai ke gunung stong, tapi tak sampai pun ke puncaknya, just stay kat kaki bukit je,
tapi ini antara field trip yang best (tolak insiden-insiden yang menyakitkan hati.)
makan sedap, penginapan best, what u need more? so, jangan tanya kenapa muka badan dah semakin membulat. sentap hati mak nakkk. :P

padahal baru sampai uni, tapi gigih nak update. rasa bersalah tak update. 
ok dah lah, mengantuk. banyak benda nak tulis sebenarnya. tapi later lah. later tu bila? haa, itu kita kena cari masa bila baru nak update. sebab banyaaakkk lagi kerja tak setel. tiba-tiba rasa macam tak sabar nak cuti sem. hiks. 


pssst : rasa bersalah laa. sebab tu kot bila marah kita kena diam sebab waktu tu apa yang terkeluar dari mulut kita di luar kawalan dan tak bermaksud pun sebenarnya. (pengajaran.. harap takkan berulang lagi)

psstt pssst : those yang intereste nak contact lens and dah email, sorry for the late reply. ok, sekarang, segalanya berjalan seperti biasa semula until 17 dan 18 hb mac. happy tido everyone! gud nite.

psssst psssst pssssttt : penggila penggila maroon 5, sila klik sini

1 ulasan:

Kuasai minda berkata...

Gunung Stong adalah tempat kunjungannya yang terbaik setakat ni...rasa nak pergi lagi terutama di kawasan gua keris...