Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Isnin, 14 Februari 2011

cantik! cantik! cantik!!

sticky post sehingga 14 feb 2011. :)

rasa nak beli baju baru?
nak hadiahkan awek, nak buat surpriseee!! tiba-tiba ada baju baru sampai kat rumah awek??
dah lah, scroll je ke bawah, kalau berminat, boleh email aku. 
:)
CUN 1
Length : 133cm
RM34

CUN 2
length : 137cm
RM33
SOLD!

CUN 3
RM29

 CUN 4
RM40
(yang ni serius cantik)

 CUN 5
RM35

dan harga baju yang tersenarai adalah tidak termasuk pos ye.
untuk penghantaran di semenanjung malaysia adalah rm7, dan sila tambah RM2 untuk Sabah, Sarawak. :)


berminat?
sila email laju-laju ke, farah_aquarius90@yahoo.co.uk

terima kasih! :)

pssst : kalau nak mata cantik, sila klik di sini.

10 ulasan:

anna berkata...

weh giler, kau tersalah postage apahal sampi rm47??

FatinSyahirah berkata...

hadoi. silap2.

fariza fauzi berkata...

bw n jumpa blog u lalu folow !
omg i berkenan yg cun 2...ada lg x?

FatinSyahirah berkata...

fariza : hehe. tq. :')
btw, cun 2 still ada! :)

fariza fauzi berkata...

ye kee...wahh.
u dah menggugat keimanan i nii

FatinSyahirah berkata...

fariza : ape lagiii. ready stock ade satu jeeeeee.........

Cikgu Nizam berkata...

Me follow,.. thanks berkunjung ke laman saya, zam at glance

soffya cik bulan berkata...

slm dik
ada lg tk item2 ni
emel akak mne available..
soffya86@gmail.com
beli byk tk dpt murah lg ke? hehe
yg jaket n baju tu, harga jaket tu ek?

FatinSyahirah berkata...

soffya : ok ok. dah dah. :)

Syazni berkata...

Hi fatin, nice3..suka yang jaket tu..nway thanks singgah blog :)