Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Sabtu, 15 Januari 2011

tahi lalat manis.

waktu hari pembukaan. 
ada banyak gambar, tapi tak ada lah banyak sangat sebab jadi maskot. 
kalau ada gambar pun, tak ada yang nampak muka. just nampak topeng. 
sebab tu orang lain pakai baju hijau, aku tiba-tiba pakai baju warna lain. 
ish. tiba-tiba feeling sailormoon lompat macam tu. errr.
dan waktu ni, memang sure punya lah muka still tulus mulus.



dan untuk tontonan ibu tercinta semestinya,

luka sekarang sudah pun semakin sembuh. ada lah nampak macam tahi lalat manis. :P
cuma still nampak bengkak. tapi sikiiiiitttt je lagi pun. 

psssst : tak sabar nak makan yang sedap sedap sedap sedap! bosan bila tiap-tiap hari kena makan bubur. tak kenyang okkkk.

4 ulasan:

Bos berkata...

bos pun ada tahi lalat manis..hehehe..

simpangSIUR berkata...

nape ak rase tahi lalat aku tak manis pun,,tawar jer :)

FatinSyahirah berkata...

bos : hehe. kiranya dah tak perlu makan gula banyak-banyak lah ni. :P

FatinSyahirah berkata...

simpang siur : cube ko try rase skali lagi. kot-kot dah ade rase ke... :P