Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Isnin, 3 Januari 2011

suke nyew!

 kalau ada yang perasan, sekarang aku dah ada header baru yey!!
setelah sekian lama mencari eader sendiri, pehh. header sendiri kata kau. terus feeling macam brand sendiri. haha.

tangan kayu macam aku, memang susah. tak berseni senang kata. buat ni nampak cacat, buat tu nampak tak kemas, buat itu ini nampak macam ada something kurang. nasib baik comel. errr.

kalau dulu, header pun buat guna paint je. tak ada photoshop kataa..
cari-cari tak jumpa, cari-cari tak jumpa, last-last malas nak cari. terus berserah. (padahal memang malas. :P)
dan sebab guna paint, dan diri sendiri pun tak kreatif, maka terhasihllah header yang sebegini comel yang gambar crop pun, berbentuk petak sebab tak ada gunting nak potong ikut line;

ting!


dan pada suatu hari, muncullah seorang yang bergelar seseorang telah menjadi mangsa keadaan sebab waktu tu aku sedang mencari seseorang nak mintak tolong buatkan header. lepas tu pilihan kedua, buat je contest buat header untuk blog ni. tapi nampak macam errrr. entah langsung tak jadi bila seorang yang bergelar seseorang ni bersetuju untuk buatkan header baru i yaww. dan terhasil lah ini;









ting! ting! ting! 
omel kan? omel kan? (refer tu gambar aku. bahahahahaha)

so lepas ni, kot-kot ada yang nak carikan header baru, nak ada photographer untuk shoot gambar kawin ke, boleh klik sini, tanya sendiri empunya badan.

thanks a lot ridhuan! :)

kot-kot ada yang nak cari jodoh try ke, boleh la tekan jugak. single lagi tuu. errr. (tetiba rasa macam agen pencari jodoh tapi jodoh sendiri pun on the way. ehhhh)


pssst : pagi-pagi dah tak ada air. kalau harapkan wifi je elok, tapi air dengan letrik cam hampeh, tak guna jugak. ibarat sama jugak macam, setakat ada cinta je, tapi tiada wang ringgit, kesetiaan etc, tak guna jugak. (i'm not being materialistic, tapi be realistic la sekarang.)



10 ulasan:

~~su manje~~~ berkata...

Salam,
Pagi selasa melawat blog nie dtg dari shout box kengkawan blogger maaf singgah dan komen kat sini..
salam kenal dari su manje..

FatinSyahirah berkata...

su manje : salam kenal, su. :)
ish. tak perlu mintak maaf, lah.

bact berkata...

wow header baru..boleh lwn header gua tak..
gua buat sendiri je.xda sapa nk tlg buat kn
hahahah

FatinSyahirah berkata...

bact : jap nak tengok. nanti boleh lawan. ahahaha :P

tomatokering :) berkata...

cantekk header ! jeles ! hehe

padin berkata...

ahah, header baru yang lebih cantik dan unik, gitu.. hehee

FatinSyahirah berkata...

tomatokering : apa lagi? klik je kat link tu mintak seseorang tu buatkan. ehh. tumpang lalu ridhuan... hahah

FatinSyahirah berkata...

padin : kan kan kan? like like. :)

Kumbang Jingga berkata...

header awak sangat comel mcm awak..hehehe...

FatinSyahirah berkata...

kumbang jingga : hiiii.
:8) <--- iniidung kembang tau.