Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Khamis, 27 Januari 2011

home sweet home.

dan setelah mengharungi minggu yang men-terujakan, buat assignment last minit, maka tidur pun jadi lambat, tapi kena bangun awal, terus insaf sekejap, konon tak nak buat kerja last minit lagi. tapi apakan daya, langit tak selalunya cerah, mendung bukan selamanya. faham-fahm lah sendiri sebab aku pun tak tau apa motif dan kaitan peribahasa tu.

bila dekat uni, orang tanya, 'tinggal mana?', dan aku pun jawab tinggal ganu, dorang pun akan cakap, ohh, dekat je...

dan sekarang aku rasa nak tidur lah, penat naik bas dari uni sampai rumah. dekat je. 6 jam je. enam jam.
kesian vontot dan pinggang penat duduk lama-lama.

zzzzzzzz.



psst : penghantaran contact lens akan ditunda sehingga minggu hadapan. and and, more lenses to come! :)

4 ulasan:

bact berkata...

eh..kalo lens dslr boleh oder tak??
15-50mm ada tak??
hahahha

Marya Hana . berkata...

alololo kesiannya..
mst balik2 teros telentang kan..?
:)


hai, 1st time i jejak kat blog u..
kalau free2, meh lah jengok blog i..
salam.

FatinSyahirah berkata...

marya : hihi. ni pun baru balik u semalam, sampai hari ni pun still penat. haih.

FatinSyahirah berkata...

bact : boleh, boleh. tapi cas dua kali gnda lah, :P