Ahad, 9 Januari 2011

be mine.

semalam kaki injured. dan semalam team pingpong aku menang bersih. juara beb! juara!  :P
petang ni first game basketball.
dan bila datangnya hal yang berkaitan hal basketball, nervous dan excited dia tak sama to compare with game lain. cuba bayankan, semalam sebelum tido classmate aku mesej, lepas baca mesej, dan dan time tu jugak cuak sampai nak tidur pun tak boleh. ishhh.

nak tulis panjang-panjang lagi, tapi tu lah. tak sempat ni.



pssst : harap-harap dia tak ada petang ni, nanti aku tak boleh fokus. haha (ish. obvious sangat ke???  :P )

pssst pssst : tajuk tak ada kena mengena langsung. ehhh

8 ulasan:

bact berkata...

metafora!

eiela berkata...

Gud luck ye.

Latest Entri :
Pameran Coklat 2011 : Jom Makan Coklat

Izzaty Iqlima berkata...

kentut kaaau

FatinSyahirah berkata...

bact : hehe! :P

FatinSyahirah berkata...

eiela : thank u.. :')

FatinSyahirah berkata...

zaty : apa? apa??? haha

areripe berkata...

tahniah!
selamat maju jaya!

FatinSyahirah berkata...

areripe : terima kasih. terima kasih. :P