Khamis, 23 Disember 2010

zero.

semua orang bermula dari zero,
dan untuk berjaya, bukan semudah yang disangka,
tiada apa yang dimahukan itu akan datang bergolek macam limau gong xi fa cai jatuh bergilek dari tangan si kecil, (oh over~. haha)
tanpa usaha, mana lah akan datang kejayaan itu,
tanpa kerja keras, bagaimana harus sinar kejayaan itu akan muncul,
tanpa kegagalan yang pernah dirasai,
apa lah nikmat kejayaan itu.



pssst : dalam satu hari boleh online sekejap sahaja. kadang-kadang tak lebih dari dua jam. sadis tak sadis tak? memang cukup sadisss. tak pe takpe. walau susah macam mana pun, aku tetap try sedaya upaya supaya dapat online. :)



psst pssst : boleh take a look contact lens macam-macam warna dekat sini. freshlook dan freshkon rm47 termasuk postage. boleh pakai limit sampai 3 bulan, tapi ikut macam mana korang jaga jugak. kadang-kadang tak recommended sangat pakai lama-lama. :)

2 ulasan:

abdul rasyid..... berkata...

sampai due psst ko buat...hahahah!!

FatinSyahirah berkata...

hahah. cube ko wat psst bleh tak dua kali. haha