Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Jumaat, 24 Disember 2010

tudungsss.

anyone tolong ajar aku pleasee,
tolong ajar gua macam mana nak pakai tudung gedik gilerrrrrr.

hahaha.

entah siapa-siapa lah yang google keyword ni.
tapi tiba-tiba rasa nak buat contest bertajuk tudung gedik gilerrr.
dan sebab sekarang pun tengah baru mula nak jual contact lens freshlook, freshkon rm47 termasuk postage, terus rasa nak buat contest tu bertajuk, 
tudung gedik gilerr bersama mata cantik. 
ewahh.

siapa nak join boleh hantar penyertaan.
oh, ini hanyalah cubaan. tapi kalau tiba-tiba tercuba, otometik akan jadi contest betul-betul.
eh, boleh ke macam tu??





4 ulasan:

sw33tdarling.com berkata...

hehee... buatlah contest tu.. teringin nak tengok guane gamaknya rupa tudung gedik giler tuu.. kikikikiki
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

rafiqa berkata...

haha, bole je :D

FatinSyahirah berkata...

sweetdarling : tu la kak. teringin jugak nak tengok cmne. haha

FatinSyahirah berkata...

rafiqa : haha. nani kite try. :P