Khamis, 9 Disember 2010

home manis rumah.

home manis rumah yang boleh jugk difahami dengan erti kata home sweet home ba kata omputih. perghh. lain kan keadaannya bilamana kat rumah orang lain denan rumah sendiri. selesa ke tak tu pun ya jugak, tapi terbiasa ke tak tu yang penting. tapi stilll seronok dua ronok tiga ronok ronokronok sebab boleh usik adik-adik dua pupu.

gambar banyak, tapi tak ada lah banyak sangat keluar pergi low yat dengan member sekolah aku dulu si diana pun tak banyak ambik gambar. pergi low yat konon nak survey harga dan keadaan kamera lomo, tapi satu pun tak jumpa. instax mini saje yang ada. mana eh nak cari lomo?

ok lah. malam nanti baru update lain berserta gambar yang hanya ada. buat masa sekarang ni, bagi chance kat aku nak pecahkan lemak. tension lah sekarang makin gemuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkk.


psst : kau fikir aku tiidak tahu? sila cuba lagi. bukan terlalu mudah okk.

2 ulasan:

velasrizal berkata...

bila tbaca ni tetibe teringat kt kg halaman lak..

Perkara Unik Tentang Lelaki Yang Menjadi Kegilaan Wanita

FatinSyahirah berkata...

velasrizal : nanti boleh balik kampung jugak kan.. :)