Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Rabu, 29 Disember 2010

bila malaysia bertemu indonesia, di gelanggang indon.

akhirnya.. tahniah abang safee! (pehh, dan dan time time ni jugak kenal. kalau tak sebelum ni satu player malaysia pun tak kenal. :P)

TAHNIAH MALAYSIA!!

setelah dua hari hati tak tenang mengenangkan malaysia yang bakal menang, akhirnya dapat jugak tenangkan hati  ni. macam entry yang sebelum ni, aku memang tak tau langsung pasal bola. tak minat langsung tengok bola. tak faham langsung pasal bola. sebab bola bulat, macam kosong, samalah ertinya macam knowledge aku pasal bola is zero. yang hanya tau ada pasal golllllllll!!!!!!! ok itu je.

pukul 7.30 dah start siap-siap nak pergi kopitiam kat sebelah ni sebab takut berebut tempat, tak dapat tempat strategik, bla bla bla. tapi sebenarnya semangat lebih. pehh, memang best kan bila tengok bola ramai-ramai. semangat dia rasa lain macam. sampai nak sorak ke apa ke, jadi tak malu sebab memang oorang takkan dengar atas sebab jeritan orang lain lagi kuat, dan sebab seterusnya memang semua orang sorak dan bersemangat. memang tak pelik laa!

tiba-tiba time semua orang diam setelah rakyat malaysia bersorak atas jaringan gol pertama, aku pulak terlebih terkejut. sebab tiba-tiba keluar dekat screen tv tu kata malaysia 0, indon 4.
konon-konon time tu aku cakap lah laju-laju supaya boleh bajet terer aku je yang perasan pasal kesilapan teknikal tu.
then aku cakap lah kat member semeja ni, 'eh, tengok dia buat salah. malaysia 0, indon 4!!'

pastu dan dan tu jugak kena gelak sebab sebenarnya tu offside sebenarnya.

boleh cadangkan tak mana aku nak letak muka ni??


psst : boleh tido tido tido.



psst :

Tiada ulasan: