Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Sabtu, 11 Disember 2010

al-kisahnya..

alkisah konon-konon hari tu beria cakap nak update malam tu jugak. waktu tu memang lah rasa macam bersemangat hoyeeahh nak update jugak walau macam mana pun. tapi macam mana ntah tiba-tiba jadik malas. tiba-tiba tak ada mood.
lately macam banyak sangat yang berlaku. yang baru tahu hal yang lepas-lepas pun ya jugak. rasa semacam hoii apa ni tiba-tiba. tapi ada yang best, ada yang tak best. adat lah tu. hidup bukan selalunya senang, bukan selalunya gembira. even penipu yang dah rasa berjaya menipu pun boleh jatuh tersungkur, boleh pecah tembelangnya. kan?

sebab tu, kalau kerja tu nak menganiaya orang, tak kisah lah dari segi wang ringgit ke, fizikal ke, emosi ke, hidup jarang nak rasa tenang. kalau rasa seronok buat kerja macam tu pun, akan ada jugak something yang tak kena, tak menjadi. kalau kau nak berlagak pun sekarang tak ada rasa apa, Allah itu ada, Allah nampak, celah mana pun kau lari, tak ke mana jugak. apa pun niat kau, kalau dah kerja duk menganiaya orang, membangga diri akan kesenangan yang ada, tak ke mana.


ok dah.
nak pergi mesra mall.
jommmmmmmmm!!!!!!!!!

Tiada ulasan: