Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Ahad, 12 Disember 2010

10

tajuk entry hari ni 10 bukanlah sebab nak memperkenalkan 10 ciri-ciri lelaki idaman, 10 kebaikan yang anda akan dapat selepas mencabut gigi, 10 keburukan yang anda akan perolehi selepas menjalani suntikan botox, nehi nehi nehi betha.

hari ni kenapa entah bangun pagi tiba-tiba mood macam tak elok sangat. oh mood, please be good to me, to everyone too. sebab mood tak ada, boleh lah makan banyak-makan. kiranya alasan nak cover sekarang dah mula makan banyak, tapi makan banyak time mood tak ada tak apa, nanti boleh pulihkan mood. kepala hotssss! tak nak cerita pasal makan dan berat badan naik, sebab nanti mood boleh berubah. no no no.

macam megi jugak, tak kiralah mi segera apa pun, semua nak bedal panggil megi. biarpun mi segera tu bukan megi pun, mami ke, cintan ke, tapi stilll nak panggil megi. sama jugak macam ubat gigi, asal ubat gigi je, nak panggil colgate. tak kira lagi orang orang cun ni, asal orang cun je semua nak kata fatin syahirah. ehhhhh.
lagi satu, fabric softener pun macam tu kan, asalkan softener je, semuaa nak tibai panggil softlan. padahal softlan tu brand je.

ok, ok. sudah lah. jom ikuti perbualan di bawah;

ibu : adik masukkan brape tadi softlan dalam mesin?
adik : 10
ibu : banyak nya. ibu masukkan 1 penutup je. 
adik : amende? ambe (read : hamba, which refers to himself) masukkan 10 penutup yang kecik
tu.

maksudnya kat sini, ibu ingatkan adik masukkan 10 penutup softlan yang saiz ni.
 tapi rupanya..
















































saiz penutup yang niii!!


KAH KAH KAH KAH!!
lawak ohhh. rajin lah pulak mamat ni nak masukkan banyak kali sampai 10 kali. 
masalahnya, cukup ke bau nya nanti hoiiii??!!



[gambar-gambar di atas kredit kepada google]


2 ulasan:

silver girl berkata...

lawaknye adik.. hehe google softlan purple terkeluar post ni.. br nmpak dh lame rupenye.. hehe slm perkenalan.. :D

FatinSyahirah berkata...

silver girl : kannn. hahaha. smpai skang kalu ingat balik mesti tergelak2.