Selasa, 16 November 2010

salam aidiladha.




tup tup sekejap je masa berlalu, maka tibanya hari raya korban pula.
apa-apa pun, selamat hari raya aidiladha kepada semua. hati-hati pulang ke kampung bagi yang pulang ke kampung, yang tak pulang ke kampung juga, selamat berhari raya walaupun raya korban kebiasaannya tak semeriah hari raya puasa. lebih-lebih lagi untuk keluarga small small cute macam family aku. :)
atau mungkin sebab tak ada duit raya barangkali? :P
tapi kalau kau pergi kat tempat sembelihan, meriah je nanti.
ayuh kita sama-sama menghayati kisah Nabi Ibrahim dan pengorbanannya. :)


psst : penat baru sampai pukul2 pagi sampai rumah. rasa macam tak cukup tido pun ada. :P

pssst pssstt : yang beraya dan stay di area terengganu best boleh la kita beraya bersama atau meet up one day, perhaps?

Tiada ulasan: