Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Ahad, 21 November 2010

perlu ke??

assalamualaikum!

fenomena sekarang, gempur lagi gempur dari gerak gempur pasal cerita 'cinta syhhh' kononnya antara uncleseekers dengan mantan permainsuri agong Siti aisyah.

tak kisah lah kalau cerita tu betul ke tak ke, ikhlas dari hati ke, tak ke, tapi secara dasarnya, perlu ke dia nak buat pendedahan kononnya, cerita yang sebegitu sampai macam tu sekali?
aku tak rasa wajar pun sampai uncleseekers nak buat macam tu, dan aku yakin lebih ramai yang tak setuju dari yang setuju. kalau yang setuju adalah dua tiga hempat kerat yang yang setuju. itu pun mungkin yang sekepala dengan dia lah, atau mungkin... no komen *pehh tiba-tiba rasa macam artis jawab no komen no komen* haha
uncleseekers, apa motif kau haa?? melodi sila terjah sekarang. :D

logiknya sekarang, tak ada apa yang boleh kauterima, kaupercaya bulat-bulat. terima sepenuhnya yang keluar dari mulutnya. dekat blog lagi lah. apa sahaja boleh direka, even dalam hal politik sekalipun, agak-agak berapa peratus je yang boleh percaya? maknanya, manusia sekarang amat susah untuk dipercaya.

kalau dah tengok blog uncleseekers yang sedang seek for attention, jom kita tengok sini dan sini pula.

sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang ada di langit dan di bumi, waima di dalam hati setiap manusia pun. :')



pssst : banyak gila peng-komen uncleseekers. kalau satu komen 5sen, dah boleh kaya dah uncleseekers. hohhh.

4 ulasan:

abdul rasyid..... berkata...

biarkan si luncai terjun dgn labu-labu nyer...erk??

FatinSyahirah berkata...

tu lah.
jadik pemerhati je lah kan.

abdul rasyid..... berkata...

kalau brani sket terjah ar...hahahah!!

FatinSyahirah berkata...

abdul rasyid : haha. kenape brani sket je? zassssss