Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Jumaat, 12 November 2010

nak. tapi...

nak study, tapi mood merewang-rewang entah ke mana.
nak makan, tapi takut gemuk.
nak mandi, tapi air keciiiiik je macam malu-malu nak keluar, tengah tension pun jadi makin tension.
nak call orang, tapi tak ada kredit. duit makan pun nak lepas taknak lepas.
nak melepak kat bilik orang, tapi tak tau nak borak pasal apa.
nak tengok movie yang ada dalam folder, tapi dah bosan.
nak skyping, tapi line gerak siput vavi pun lagi laju.
nak keluar jalan-jalan ambik angin, tapi sekarang dah malam. lepas tu tak ada kenderaan.
nak belog pasal hal-hal yang aku dah plan nak belog dari dulu lagi, tapi mood kurang menyebelahi.
nak edit-edit make up make up belog sendiri, tapi ambik masa lama sangat, kang rasa bersalah pada diri curi masa yang sepatutnya untuk study.
nak gedik-gedik bergambar sampai kejang, tapi.. (tak sampai hati nak sambung).
nak shopping-shopping, tapi poket kering.
nak kemas-kemas barang, tapi kotak tak ada nak isi barang.
nak STUDY, tapi baca apa pun tak masuk. dari tadi rasa macam... tak tau nak cakap macam mana.


haishhhh.

bila tengok ramai yang dah pulang berduyun-duyun, ditambah lagi roommate aku semua dah habis exam dah balik dah pun, tinggal aku sorang je. dan bila jadi sorang ni lah hazab sikit. haih.


study. study. study.







hambik kau. tension punya pasal, kau yang jadi mangsa kena hadap gambar sampai loya. nasib la labuu... 



7 ulasan:

Sachi Asukai berkata...

tapi..tapi..tapi...

arrrgghhh!!!

AKU PUN SAMA!aiseh,exam esok.mood study takde dtg macam biase lagi..waaa T_T..

kes kita sama :'(

Funny! I am still here. Owh~~~

FatinSyahirah berkata...

sachi : sadis la kes kite ni. T__T. tapi takpe. lusa dah exam. pastu boleh la nak nak nak takde tapi tapi tapi lagi. haha.

bassya!

anna berkata...

weh sengal, pahal gambar kau yg second mcm gersang doe..

FatinSyahirah berkata...

anna : asal? kau dah tergoda ke? bhahaaha

arieff shukri berkata...

study la weyh! xpon tido.. tp kan baik2.. ko sorang2 2.. jangan tido tengok tingkap, bawah katil mahupun atas locker.. heeeeeeeeee..

FatinSyahirah berkata...

arieff : aku tak rasa la takut sgt sebab ada peneman. haha

g0m0k9enDek berkata...

kalo jadi camtu, dulu2 saya tido saja. dah bangun baru mood study dtg! hahaha