Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Jumaat, 5 November 2010

mood.

mood manusia ni macam biasa lah, memang takkan constant. cerita pasal mood aku, cerita pasal orang lain buat apa. mana aku nak tau mood dorang macam mana.
mood aku lately memang macam err, susah nak cakap. lebih-lebih lagi bila dah time exam ni. tapi still, tak ada lah aku nak sembur orang sana sini. at least lah. ok dah lah sekarang mood terganggu.

antara mood yang paling aku tak suka memang menyampah habis ialah bila mood yang start aku bangun tido terganggu. maknanya tak kira lah kalau kau celik mata mood terganggu sebab mimpi semalam(yang ni aku rasa kira ok lagi la sebab pagi je la, sampai petang tu mungkin tak la) atau kau terjaga semata-mata sebab mood diganggu.

ok dah lah.
terus tak de mood nak study dowh! (sebab nak exam ni, mencarut ringan je lah)



ishhhh.

Tiada ulasan: