Ahad, 21 November 2010

keputusan shout award 2010

assalamualaikum!

baru lepas tengok shout award, fresh dari ladang punya. lol.
overall, ok lah. macam gempak jugak sebab yuna menang 3 award wooott!!!



rockstar award :
Bunkface

tv personality award :
Zizan raja lawak
'i'm from texas, kemamang.' haha.
lawak lah zizan. lagi best ayat dia; 'the nomi nominees are' (read : calon-calonnya) haha

break through local feature award :
Lagenda budak setan
waktu ni pengarah yang naik pentas ambik award of course, 'saya senang sekali dapat award ini'. 
make it simple, i like to hear when indian speak malay, sebab we thought they are rapping, but actually they are talking. lol. (kredit : singapore comedian (ke?) tapi kalau kau pernah tengok kumar drag queen kat you tube dulu, kau tau lah kot. (ada kaitan ke?)

popstar award :
Yuna (yuna cantik gila)

power vocal award :
Faizal tahir
 'siapa dapat tali pinggang tadi? bagi balik. tak sedar.'
dia eksaited gila, waktu nak naik stage ambik award sampai tak sedar tarik keluar tali pinggang kasi dekat fans yang berebut-rebut hulur tangan nak salam dengan artis yang jalan keluar nak naik stage. tapi untung lah, nak salam, dapat tali pinggang. 
possibilities untuk pen-dapat tali pinggang tadi ada dua; 
1. dia bagi tali pinggang kepada faizal tahir lalu dapat face to face atau boleh se-close yang mungkin.
2. tak bagi boleh bergaya dengan tali pinggang faizal tahir buat kenangan.
kalau korang, korang pilih yang mana satu, nak serahkan tali pinggang itu atau tidak?

Fresh tv series award :
Nur kasih. 

Fav. tv series award :
Showdown 2010

music video award :
Prom queen - bunkface

Flava award :
Misz Nina

Hot guy award :
Henry golding

hot chick award :
Scha al-yahya (tapi scha tak datang. sobs)

coolest radio announcer award :
Phat fabes

fav. radio show award :
Hot fm am crew; faizal fbi, fara fauzana, a.g) -tapi semua tak datang, hanya wakil yang ambik.

best on screen chemistry award :
Papadom - afdlin shauki dan liyana jasmay

mobile artiste of the year award :
sixth sense (tanpa)

break out award :
Yuna  
(yuna comel gilaaaa)

ultimate shout award :
Yuna

1 ulasan:

sop berkata...

tahniah kpd semua yg menang.. mmg best