Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Khamis, 18 November 2010

kacau bilau.

entry kali ni berkemungkinan menjadi kacau bilau dek kerana bosan yang amat sampai dah taktau nak buat apa. mood terumbang-ambing. ditambah pulak dengan kebosanan yang melanda, boleh jadi karam. nak buat apa pun jadi tak ada nafsu, tak ada minat. even nak tulis entry ni pun rasa macam !@#$%%^.


pendek kata, aku tengah bosan.

panjang kata, terkadang aku rasa tiada kebebasan menulis dalam laman ni, akan bertukar url lain, barangkali? barangkali je lah, kang tiba-tiba rasa macam nak bertukar keinginan, tak jadi lah kiranya nak tukar tukar url bagai ni.



psst : ada tak siapa-siapa yang perlukan pekerja sekarang? aku nak kerja lah. sepatutnya cuti ni aku plan nak kerja, tapi tiba-tiba tak boleh, apa boleh buat?

Tiada ulasan: