Sabtu, 27 November 2010

hatikuhatigetak giveaway!!!

tak payah cakap banyak. tak perlu nak fikir panjang, jom kita join giveaway dari cikliyana hatikuhatigetah.

tak susah pun nak join, tak kira lah lelaki ke, perempuan ke, yang mengalami kekeliruan identiti macam 2 alam ke, 3 alam ke, 10 alam pun takpe. ehh.
ok. tak kisah lah korang kreatif macam mana pun, tapi kalau tak patuhi syarat-syarat dia pun tak boleh jugak. syarat-syaratnya; (sila baca macam nak sebut calon-calonnya)

1. wajib jadi FOLLOWER hatikuhatigetah, yang dah jadi pun boleh join :)
2. wajib letak banner nih dekat SIDEBAR kamu.


    http://i.imgur.com/bXkmo.gif
 
3. reka lah SLOGAN sikit.. " hati ku hati..... (tak lebih dari 12 patah perkataan)"
4. boleh TAG member-member, ramai lagi best kan!!

dah ikut syarat-syarat dia. boleh lah buat slogan, boleh lah letak banner dekat sidebar dan boleh jugak lah tag siapa-siapa yang kau admire ke, kot kot melekat. (?) hiks.

"hatiku hati bekas makanan kerana boleh kemek boleh pecah, sekali pecah tak considered sold."

dan kini, tibalah masa kau kena join jugak wahai yang di-tag oleh aku. jeng jeng jeng.

1. zuria zihanee
2. ema
3. shino
4. gemokpendek
5. mata hati

psttt : cepat cepat. sebelum 30 november, hokeh??

7 ulasan:

Cik Liyana berkata...

hahahhaa...bekas makanan! creative! good luck

Mata Hati berkata...

tak nampak kotak jerit.. jadi kat sini jer lah.. salam ziarah andgood luck

FatinSyahirah berkata...

cik liyana : hahah. thank u! :)

FatinSyahirah berkata...

mats hati : thank u! :)

PinQib berkata...

wah..

kretif nyer

tengs singgah blog gue.
lain kali buleh singgah lagi.
muahahaha

PinQib berkata...

wah..

kretif nyer

tengs singgah blog gue.
lain kali buleh singgah lagi.
muahahaha

Cik Liyana berkata...

AWARD UNTUK PENGIKUT HATI GETAH


terima kasih sebab follow ! sila amik award yer !