Coach Fatin di Instagram! #TeamSuriKurus

Ahad, 14 November 2010

exam dah habis yey!
walaupun pengakhirannya bukanlah happy ending seperti yangdiidamkan, tapi stiiiiiiill, asalkan habis exam, dah cukup happy happy happy meal dah.


ok lah, mata penat ni sebab mengadap soalan lama sangat (ayat macam nak mintak pelempams tak??) haha.
malam ni nak keluar beli barang, kalau tak penat baru update.

huhu!

4 ulasan:

asrul amanda berkata...

hepi sebab tamat exam ka hepi sebab nakraya tu?

FatinSyahirah berkata...

asrul amanda : itu ye jugak. cuma yang kurengnye tak dapat duit raya. haha

asrul amanda berkata...

ee.. tamak betul.


nati tugas awk pegi siang daging. buat sate. baik cepat cepat standby serai dan kacang tanah. hehe

FatinSyahirah berkata...

asrul amanda : takpe. gadis besi sepertiku mampu buat multitasking. bahahaha